Udgivet i Artikler til Livet som Familie

I Toscana med små børn - 7 tips til at få den bedste rejse

Af Hængevugge.dk

Er det på tide at planlægge sommerferien? Der er ikke noget bedre end at glæde sig til samvær med familien. Langt de fleste familier vælger at rejse væk, så batterierne kan blive ladt op. At komme væk hjemmefra er noget som alle trænger til. Det kan være lidt udfordrende at have helt små børn med på ferie, da man aldrig kan regne med hvordan humøret er. En flyvetur kan f.eks. være lang hvis den lille er i dårligt humør. Skab de bedste rejsebetingelser for de helt små, så ferien bliver god for alle.

Find ud af hvornår du kan rejse 

Når du skal på ferie i Toscana skal du være indstillet på, at der mindst kommer til at være et stop undervejs. Det betyder at der vil være minimum en mellemlanding alt efter hvornår du rejser. Det er en god ide at undersøge rejsetider i forhold til hvordan den lille sover. Hvis det kan tilpasses nogenlunde med nat eller lur, så skaber du de bedste betingelser for dig selv og den helt lille. Kan barnet sove flyveturen væk, så vil det være den helt ideelle flyvetur.

Book en vugge til flyveturen

Det er muligt at kunne booke en vugge til flyveturen så du har et sted at kunne lægge dit barn. Turen til Toscana kommer alligevel til at tage omkring 6 timer. Derfor er det rart at du som forældre kan have hænderne frie hvis den lille ligger og sover. Du skal være opmærksom på, at billetterne skal bestilles i god tid hvis du skal sikres at kunne booke en vugge. 

Undersøg hvad der er på hotellet af muligheder til de små

De fleste familier vælger at booke hotel og flybilletter på samme tid. På hotellet skal du være opmærksom på at få booket både barneseng og eventuelt klapvogn hvis du ikke selv medbringer barnevogn i bagagen. Dette skal som regel oplyses idet hotelværelset bestilles, da det kan være at der er mange som lejer både barneseng og klapvogn i samme uge som dig. Få styr på alle detaljerne så du ikke pludselig står og mangler noget vigtigt til den lille.

Når alt det praktiske er på plads

Når der er styr på alle de praktiske detaljer, så gælder det bare om at glæde sig til ferien og samværet med hele familien. Det kan være stressende at få alle detaljer på plads, men lige så snart man er kommet frem til rejsedestinationen, kan man for alvor begynde at slappe af. Når det er ved at være tid til rejsen, så kommer pakkedelen. Husk at få alt det uundværlige med til den lille, så du ikke pludselig står og mangler noget vigtigt. Hvis du har alt det nødvendige, kan det kun blive en god ferie for alle.

Ting du skal pakke til ferien

På en ferie befinder man sig meget udenfor. Derfor skal du pakke følgende ting til den lille: Babyalarm, solcreme, solhat, UV badetøj hvis den lille er stor nok til at komme i vandet, snacks og babymad, bleer, sut, bæresele samt pusletaske. Tag også gerne noget panodil med i tilfælde af at den lille skulle blive syg. Derudover skal du pakke noget legetøj, så der hele tiden er noget beskæftigelse i løbet af dagen. 

Går det helt galt på ferien findes der naturligvis nogle alternativer i de lokale butikker, men det er som regel ikke mærker man kender. Derfor er det altid rart at være på forkant hjemmefra og have alt med i tilfælde af, at der skulle opstå sygdom eller andet på ferien. Det giver en vis ro i maven at have det med for en sikkerheds skyld. 

Planlæg dagen efter barnets behov

Selvom du tager på ferie for at solbade og opleve området, så er det ofte på den lilles bekostning. Det er også en ting man indstiller sig på hjemmefra, da man ikke bare kan gøre hvad der passer en. Det er vigtigt med rutiner og vigtigt, at disse også bliver overholdt selvom man er på ferie.

Der er bl.a. de klassiske lure i løbet af dagen, som man må respektere. At følge barnets normale rytme er også med til, at den lille ikke føler der sker alt muligt nyt. På denne måde trives den lille også og er glad på ferien.

Oplev noget alle kan være med til

Det er vigtigt at dagene bliver planlagt, så familien også for set noget af byen. Der er mange ting som kan planlægges i Toscana. Er der nogle bestemte seværdigheder, som der f.eks. skal bookes billetter til, så kan det være en god ide at gøre i god tid. Planlæg det tidsmæssigt efter barnets lur, så du er sikker på at hele familien er klar til at få en fælles oplevelse. Find på noget sjovt som hele familien vil syntes om, så der er gode minder for livet og noget at glæde sig til alle sammen.

Find det du mangler på hængevugge.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 191 produkter fra mere end 29 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 328 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:49:41.

3
Produkttyper
191
Produkter
3
Brands
29
Forhandlere
328
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.